Kategorier
Uncategorized

Fackmannamässig relining villa

Behöver du relining i din villa? Vi är en certifierad VVS-firma som gärna tar hand om arbetet åt dig. Våra duktiga rörmokare har lång erfarenhet och bred expertis inom området. Med oss kan du räkna med ett professionellt resultat som kommer hålla i många år framöver.

Vårt löfte till dig

När du vänder dig till oss får du en välrenommerad partner som du kan lita på. Kvalitet och kundnöjdhet är kärnan i vår verksamhet, och det syns ända ut i detaljerna. Våra VVS-montörer är pålitliga, noggranna och effektiva. Dessutom är vi alltid trevliga!

Vårt arbete präglas av kvalitetstänk och vårt mål är att du ska bli riktigt nöjd. Därför erbjuder vi nöjd-kund-garanti, vilket innebär att vi inte avslutar reliningen förrän du är nöjd med vårt arbete. Som kund kan du vara säker på att vi bara lämnar din bostad när du känner dig trygg med dina rör. Kontakta oss idag för Professionell Relining Villa så kommer vi ut och tittar på din stam!

Varför relining villa?

Relining villa är en relativt ny lösning för att underhålla dina rör. Tidigare var stambyte standard, men numer försöker vi istället behålla befintliga rör om de är i tillräckligt gott skick. Vi rengör dem, reparerar eventuella skador och belägger dem sedan med ett särskilt material. Man kan därför säga att du får helt nya rör i de gamla rören, vilket är betydligt billigare än att byta ut dem.

En relining villa är dessutom mycket smidigare än ett stambyte. Du behöver inte få golv eller väggar rivna och du kan bo kvar i bostaden medan vi jobbar. Arbetet är därför inte lika omfattande och stör inte din vardag i samma utsträckning. Eftersom det är ett mindre projekt kräver det inte heller lika mycket tid som ett stambyte. Välkommen att ringa oss för ett kravlöst prisförslag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *