Archive for category Musik

Musiken är mitt liv

Posted by on lördag, 21 oktober, 2017

Så avslappnande att sitta och sjunga

Som i Arvingarnas Bo Diddley, musiken är mitt liv! Jag har känt mig lite nere på sista tiden men det börjar ordna upp sig och jag kan tacka musiken för mycket. Både att lyssna och sjunga själv hjälper mig att bearbeta det mesta i mitt liv.

Jag brukar ofta lyssna på musik för att bli lugn och sortera i skallen, men på slutet har jag börjat sjunga mer och det ger mig ännu mer hjälp har jag märkt. Jag har verkligen musiken att tacka för mycket och jag råder er verkligen att försöka, det är verkligen terapi att sjunga!

Kombinera middag och biljetter som gåva

Posted by on fredag, 15 september, 2017

Jag vet att jag tidigare nämnt i bloggen att jag brukar ha presentångest inför födelsedagar. Jag vill så gärna att gåvan ska passa mottagaren, men ibland är det svårt att veta vad personen behöver och faktiskt önskar sig. I och med mitt musikalintresse har jag ibland gett bort biljetter till mina favoritmusikaler men det är inte alla som har samma intresse som jag har. När frugan fyllde år sist hade jag nästintill panik över vad jag skulle ge henne. Jag ville göra något riktigt speciellt som hon skulle minnas efteråt. Efter att ha gjort en sökning efter fina presenter fann jag den perfekta gåvan i form av en upplevelse! I samband med födelsedagsmiddagen gav jag Anna ett presentkort och hon blev överlycklig. Anna har redan bestämt sig för att göra en helikopter-sightseeing över Stockholm. Gissa vad? Jag är också inbjuden så det blir garanterat något vi båda kommer att minnas.

Två personer i luften

Min favoritmusikal

Posted by on fredag, 25 augusti, 2017

Att titta på musikaler har länge varit en av mina favoritsaker att göra när jag är ensam hemma och behöver något som uppmuntrar mig. Jag vet inte hur många gånger som jag till exempel har sett musikalen Rent men den blir helt enkelt aldrig sämre! Häromdagen pratade jag med min bästa vän om att kanske gå och se en musikal live och då avslöjade hon att det faktiskt gått en svensk uppsättning av Rent i Stockholm, på svenska! Herregud vad jag grämde mig, samtidigt som jag lovade mig själv att aldrig hamna i samma situation igen. Nu har stenkoll på alla musikaler som kommer att gå i Sverige och även några som kommer att gå i Europa. Det kvittar om en av mina favoriter sätts upp i Italien eller England, om det passar med mitt schema så tänker jag vara där. Det är tur att det finns lån per telefon!

Rent är min favoritmusikal

Har ni hört den här?

Posted by on söndag, 16 oktober, 2016

Tröttnar aldrig på den här!

Posted by on söndag, 14 augusti, 2016

Hört deras nya?

Posted by on lördag, 16 juli, 2016

Den svenska EM-låten!

Posted by on fredag, 10 juni, 2016

Lördagskänslor!

Posted by on lördag, 14 maj, 2016

Blev tipsad om denna!

Posted by on fredag, 15 april, 2016

Så jäkla bra!

Posted by on söndag, 3 april, 2016