Archive for category Film

Tim Burton style!

Posted by on fredag, 9 september, 2016

Jag tycker nästan att han ska göra alla dessa till sina!

Jag hade i alla fall sett dem, direkt! Så tuffa de hade blivit!

Filmtips!

Posted by on lördag, 20 februari, 2016

Har ni sett den här ännu? Om inte, så gör det! Helt fantastisk tycker jag!

Leo blir verkligen bara bättre och bättre med åren, vilken människa alltså!

Haha, så himla gullig!

Posted by on tisdag, 27 oktober, 2015

Julkalendern 2015!

Posted by on lördag, 10 oktober, 2015

Nu har jag blivit lite som barn på nytt när jag såg trailern av årets julkalender. Jag är ju en av dem som fullständigt älskade historieätarna, och nu såg jag att det är det radarparet som ska va med i julkalendern, kolla trailern här:

Hur kul kommer inte detta bli, även för oss vuxna!? Sen tycker jag att de borde göra en ny säsong av historieätarna också, det är ju SÅ kul!!

Filmtips!

Posted by on onsdag, 5 augusti, 2015

Om ni inte har sett Jurassic world ännu, så se den! Vi kollade den på bio häromdagen och det är verkligen en riktig bio-film. Högt ljud, 3D och sjukt stor bild. Jag var tveksam först, eftersom det var så länge sedan de andra filmerna kom, men den var verkligen över alla förväntningar! Se den!

Filmkväll deluxe!

Posted by on fredag, 5 juni, 2015

Igår hade jag och frugan en riktig filmkväll med hela två filmer! Vi hade även handlat på oss med en himla massa snacks och ett par flaskor riktigt gott rödtjut. Ett recept på en riktigt härlig kväll, med andra ord! Vi kollade på Gran Torino, som är en av mina favoriter och även The reader som är frugans favorit! Har ni inte sett de filmerna så se dem, riktigt bra båda två!

Film och kanelbulle

Posted by on torsdag, 23 april, 2015

Jag och frugan hade det väldigt trevligt förra helgen. Två gemensamma vänner, Helen och Arne, kom förbi och gjorde oss sällskap över grillningen. Vi hade så trevligt att vi inte stängde butiken förrän 02 på natten. Det var inte dåligt. Precis vad vi behövde.

Jag och frugan har precis ätit grönsakssoppa och frallor till middag. Nu ska vi strax sätta igång den omtalade filmen ”Medicinen”. Den har vi båda hört ska vara rolig och ge många skratt. Jag hoppas det, det vore skönt för oss båda.

Häromdagen gjorde frugan kanelbullar, och jag ska bestämt gå till frysen nu och tina några till filmen. Imorgon är det efterlängtad fredag och sedan en kort arbetsvecka. Både jag och frugan är ledig den 30 april och 1 maj. Det ska vi njuta av.

 

 

Jaktresa planerad

Posted by on onsdag, 12 november, 2014

God kväll!

Så fort jag satt på filmen jag skrev att jag skulle kolla på ringde de från jobbet och sa att avloppet är igentäppt. Det var ett himlans liv och ingen visste vad de skulle göra. Jag sa åt dem att ringa efter spoltjänst och att ringa tillbaka till mig om det blev problem. Som tur var så ringde de aldrig tillbaka så det måste ha fixat sig. Skönt för jag hade ingen lust att ta mig till jobbet idag så som jag mår.

Började sedan kolla på filmen igen men somnade redan i början så jag lär få ta och se om den där filmen någon annan dag. Jag vaknade vid sjutiden igen. Har suttit och kollat på prylar på olika webbshoppar ett tag nu. Har bland annat hittat en bra sida som säljer billiga jaktkläder på nätet. Tänkte ta och beställa lite grejer därifrån tänkte jag. Ska nämligen åka iväg på en jaktresa med ett par vänner så det gäller att vara rätt utrustad.

Nej hörni, dags för lite varm soppa nu som frugan lagat åt mig. Därefter lär jag nog snart somna igen. Man orkar inte göra många knop när man feber.

71o8htn4akl-sl1200-1394224536Denna film var det jag började kolla på. Verkade bra, men jag somnade som sagt precis i början. Kanske tar och ser på den imorgon istället om jag känner mig piggare!

Lugn dag

Posted by on lördag, 25 oktober, 2014

Hallå igen!

Det är fantastiskt skönt att äntligen ha en helg då jag inte har några måsten på scheman. Har bara tagit det lugnt tillsammans med frugan och Solis idag. Vi har varit ute och promenerat, vädret är riktigt härligt den här tiden på året tycker jag. Ikväll ska vi inte göra något speciellt, bara vara hemma. Kanske se någon bra film och äta lite god mat. Bara njuta av att vara lediga. Det behövs verkligen nu!

Jag har varit väldigt stressad denna månad och har därför bestämt mig för att börja gå hos min psykolog igen. Jag går hos psykologa i Stockholm, kan verkligen rekommendera dem! Och ja, jag vet att en del tycker att man inte ska prata om sådant. Att det är fult på något sätt. Men det absolut bästa jag gjort i mitt liv var att börja gå hos en psykolog. Det hjälpte mig på fötter igen. Man behöver inte vara någon knäppis för att man går hos psykolog. Själv behövde jag bara någon att samtala med för att kunna bearbeta vissa saker. Det är strongt att våga be om hjälp.

Men hörni, dags att stänga ner dumburken nu. Frugan och jag ska ta och beställa hem lite mat nu, sen blir det väl filmdags! Är sugen på en riktigt god pizza idag!

large (28)

Så som i himmelen

Posted by on torsdag, 18 september, 2014

Idag ska frugan och jag ha myskväll. Det är allt för sällan vi har det. Men ikväll har vi strykit allt annat i våra kalendrar så att vi har tid att umgås lite. Ingen av oss har någon större ork till att laga mat så det får bli tacos. Och inte klagar jag över det, jag älskar tacos! Medan vi äter ska vi se på en av våra absoluta favoritfilmer, nämligen Så som i himmelen. Jag är en riktig sucker för svenska filmer och Helen Sjöholm är ju bara för fantastisk.

Trevlig kväll allihop!