Back to reality!

This entry was posted by on torsdag, 18 augusti, 2016 at

work

Tjena allihop!

Hur går det för er nu när semestern är slut? För det är väl inte många som fortfarande njuter av ledighet va? Jag har faktiskt lyckats komma in i rutinerna bra, men det tror jag beror mest på att jag inte helt gick ur dem när jag var ledig. Både jag och Anna var ju nästan tvungna att hålla kvar i tidiga morgnar för exempel tack vare Solis. Det är ju så när man har hund. Då finns det inga sovmorgnar om man inte har vant honom med det tidigare. Men det har bara varit skönt, tycker jag. Att dygnet har haft samma rytm trots att divarit lediga, i alla fall morgonrytmen. Det har ju blivit några sena kvällar, men då väcks man ganska bestämt av en hund som vill ut. Har ni kommit in i rutinerna ännu?


Leave a Reply